Kom binnen!

Een kleine impressie van ons knusse boshuisje. Een heel fijn plekje, voor jong en oud!

Een hoekje om lekker te lezen met een dekentje en een kopje thee. Daarnaast is de deur naar de achterste slaapkamer. Er staat een kist met wat kinderspeelgoed en uiteraard is de kachel veilig afgeschermd voor de kleintjes met een hekje.

Deze tafel is al geschikt gebleken voor ontbijten, lunchen, avondeten. Maar daarnaast ook kleien, kleuren, verven, puzzelen en bordspellen! Een veelzijdige tafel dus. En… uitschuifbaar, dus er kunnen makkelijk 6 personen aan zitten. Bijkomend voordeel is dat ook de sjoelbak er dan makkelijker op past. Had ik al gezegd dat ook diĆ© aanwezig is in het huisje?

Meer zien? Klik hier!

About Huisje410

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *